Preview Mode Links will not work in preview mode

Elitpodden - Run hard

Dec 16, 2019

God Jul önskar Elitpodden med avsnitt 25. Veckans elitgäst är ingen mindre än Emil Danielsson och det blir snack om både 3000 meter, 5000 meter och såklart pappa Jonny. Vi ringer också upp Johan Larsson för att prata om vikten om att ha rätt balans i sin träning. Trevlig lyssning och ha nu en riktigt...


Dec 10, 2019

Allt om David Nilssons fenomenala lopp i Valencia och succén i Terräng-EM. Ebba Tulu Chala är veckans Elitgäst och det blir ett spännande samtal om både löpning och livet. Claes stör sig på julmusik på gym och dessutom bjuder vi på en intervju med Kjell Erik Ståhl som berättar om känslorna efter att ha...


Nov 19, 2019

Status i massor. Hur går det för Suldan Hassan? Hur går det för Per? Och hur går det för Claes? Dessutom, hur är status på elitgästen Anders Zsalkai som pratar om sin fenomenala karriär. Dessutom: Elitpodden varnar... löpband är livsfarliga efter Claes nya upptäckt.


Nov 5, 2019

Elitpoddens duo har tappat träningsfokus men kanske kan Kalle Berglunds coach Janne Bengtsson som är veckans gäst få fart på Claes och Per igen. Dessutom: Hanna Lindholm är med på telefon och berättar om sitt tåbekymmer, Jesus budord, samt rökning och näsplåster. Trevlig elitlyssning. 


Oct 14, 2019

Elitgästen Kalle Berglund berättar allt från VM och det nya rekordet. Claes och Per har båda börjat springa. Dessutom rapporter från Kramer, Lindh, och Yolanda. Ett extremt matigt avsnitt med extra allt. Inklusive Jesus och gym.